Джузепе Армани

Джузепе Армани

описва своето кредо по следния начин: “Макар да считам себе си за пряк потомък на ренесансовото наследство, вярвам, че един художник трябва да следва собствената си еволюция и да не бъде само остатък от миналото, толкова славен, колкото миналото. Аз непрекъснато съм принуждаван да откривам нови и по-добри средства за изразяване. ”
Джузепе Армани, статуетки, скулптура, колекционерство

Фигурите, които създава Джузепе, са много ценени от колекционерите на такъв вид изкуство. Статуетките се издават в ограничени количества и са тематични според серията. Армани прави фигури, които се състоят от красиво изработени форми на живот и елементи на природата.

 Армани изработва и Дисни статуетки, като цената на една такава статуетка варира от 200$ до 600$. Фигурите са копия на героите на Дисни, като са ръчно оцветени и блестящи. Дисни фигурките имат голямо търсене от колекционерите.

Стойността на фигурите на Джузепе Армани

Най-добрият начин да определите паричната стойност на Вашата скулптура е да я изпратите на сертифициран оценител. Търговския етикет, показва в коя година е направена статуетката. Ако една фигура Армани получи драскотини и пукнатини, трябва да се даде на професионален реставратор.

Състоянието на фигурите на Армани също е важно за ценообразуването. Олющени, напукани и променени цветове на фигура, ще свалят нейната цена.Дама с колело, Джузепе Армани, статуетки, скулптура, колекционерство

 

Правилната грижа и почистване е най-добрият начин да поддържате фигурките на Джузепе Армани. 

За да се грижите за фигурките на Джузепе Армани, трябва да ги пазите от пряка слънчева светлина. Дръжте фигурите в кутиите им, когато не ги показвате. Също така трябва да ги съхранявате на сухо място.

За да почистите фигурите на Армани, използвайте мека, чиста и суха четка. Можете също така да използвате леко влажна кърпа и внимателно да я избършете. За малките части на фигурата, се използва четка за грим или малка нова четка за боядисване, за да се изчисти праха. 

Джузепе Армани, статуетки, скулптура, колекционерство, момиче, свирещо на лира Джузепе Армани, статуетки, скулптура, колекционерство, Статуя на танцуващи жени Джузепе Армани, статуетки, скулптура, колекционерство Джузепе армнаи статуетка на жена с лък

Author: Hobbyslaves

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.