Общи условия

Общи условия на сайта Hobbyslaves.com

 

Авторско право!

Съдържанието на тези страници е под защитата на „Закона за авторското право и сродните му права“.

При използване на информация от сайта е задължително позоваването на Hobbyslaves.com. Публикуване, размножаване или каквато и да е друга форма на комерсиално използване на цели материали от списанието става само след писмено съгласие от Hobbyslaves.com. За връзка с екипа, молим да се обърнете към контактната форма или на email: info@hobbyslaves.com

В сайта Hobbyslaves.com всеки може да публикува статия или видео, стига да отговаря на тематиката и мисията на хоби мрежата и блога. Преди да публикува, всеки потребител е задължен да спазва условията за публикуване, установени от администраторите на сайта.

**Условия на ползване

Потребителски права

Потребителите на настоящия сайт следва да се запознаят с настоящия текст „Общи условия за ползване“. При следващо отваряне на сайта и зареждането му в интернет браузъра на потребителя, именно потребителят се съгласява автоматично с тях.

Потребителят има право да използва информацията на Hobbyslaves.com по всякакъв начин, но не и за търговска цел. Потребителят се съгласява, че информацията, публикувана на сайта Hobbyslaves.com, не може под никаква форма да бъде причина или повод за предявавяване на каквито и да било искове – граждански, административни, съдебни и други към собствениците на сайта .

Онлайн списанието не носи отговорност за коментарите на потребителите пред трети лица.

Отговорност и интерпретация

Hobbyslaves.com не носи отговорност за интерпретациите и възприятията на сайта от субективен характер и интерпретация на точността, смисъла и ползата на информационните ресурси и канали на Hobbyslaves.com.

Ограничение на отговорността

Вие ползвате Hobbyslaves.com на собствена отговорност. Не поемаме никаква отговорност за причинени имуществени вреди или загуби в резултат от ползването на Hobbyslaves.com или на съдържащата се в него информация, или причинени от следването на съдържащи се в Hobbyslaves.com линкове. Запазваме правото да променяме съдържанието и дизайна на Hobbyslaves.com без предизвестие и уведомяване на потребителя.

Този Уеб сайт е подчинен на законите на Република България. Потребителите, които влизат в сайта от други страни, го правят доброволно и отговарят за спазването на българските закони.

Правила за ползване на формите за коментари на сайта

За публикуване на мнения (коментари) в сайтa Hobbyslaves.com не е необходима регистрация, а само оставяне на електронна поща за обратна връзка. Освен да публикува, всеки потребител (вкл. нерегистрираните) има право и да оценява мненията на другите потребители.

Модераторите на сайта имат право да скриват или изтриват мнения, когато те съдържат:

– спам или непоискани търговски съобщения;

– мнения, които не са по темата на материала, който коментират;

– нецензурни или вулгарни изрази, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа;

– призиви към расова дискриминация, етническа и религиозна нетърпимост, сексуална дискриминация или насилие;

– обидни описания на физически, интелектуални или морални качества на конкретни личности, вкл. към други участници във форума;

– порнографско съдържание или съдържание, нарушаващо авторските права;

– лични данни според Закона за защита на личните данни;,/p>

– съдържание изцяло на чужд език.

– Информация, която може да бъде санкционирана по Закона за кредитните институции. Според чл. 152 от него за разпространяване на невярна информация или обстоятелства за банка, с което се уронват доброто име на банката и доверието към нея, глобата е от 2000 до 5000 лв. При повторно нарушение глобата е от 3000 до 10000 лв. Ако нарушението е извършено чрез средство за масово осведомяване, глобата е от 5000 до 10 000 лв. и при повторно нарушение – от 8000 до 20 000 лв.

***Собственост

Сайтът Hobbyslaves.com е собственост на фирма Медия Промо ООД със седалище и управление в град Пловдив, ул. Славееви гори 47, регистрирана в Търговския регистър на република България с ЕИК: 201771613 Фирмата е регистрирана и в Електронния регистър на Администратори на лични данни към Комисията за защита на личните данни. МОЛ: Атанас Тасев

****Защита на лични данни

Ние от hobbyslaves.com уважаваме нашите клиенти и разбираме, че може би изпитвате притеснение относно концепцията ни за защита на личните данни. Ето защо прочетете долу написаната декларация за защита на личните данни.

Тази декларация за Защита на личните данни се отнася само до “Персоналната Информация”, която ние получаваме онлайн.

Декларацията за защита на личните данни:
• Събиране и обработка на личната информация
• Използване и предоставяне на личната информация
• Политика за защита на информацията
• Свобода на избора
• Сигурност
• Други условия
• Връзки с други интернет сайтове
• Право на информация
• Известяване за промени

Събиране и обработка на личната информация

Персоналната информация е това което идентифицира клиента на hobbyslaves.com, като имена, адрес, имейл и телефон. hobbyslaves.com не събира Вашите данни, освен ако Вие не ги предоставите, с вашата регистрация в сайта или когато се абонирате за специални оферти и промоции изпращани на вашия имейл.

Използване и предоставяне на личната информация

Ние от hobbyslaves.com използваме предоставената от вас лична информация САМО за създаване на Ваш личен онлайн профил в социалната мрежа на сайта.
Ние от hobbyslaves.com бихме използвали предоставената от вас лична информация за периодично осведомяване на новини, събития, промоции и специални оферти, НО САМО при ваше поискване и съгласие, и то допълнително чрез имейл, смс или онлайн формуляр!

Нашата политика за защита на личната информация

Защитата на личната информация на нашите клиенти е приоритет за hobbyslaves.com. Тази декларация за сигурност е в сила, в момента, в който влезнете в сайта hobbyslaves.com.

Hobbyslaves.com полага дължимата грижа за защита на личните данни на своите потребители, станали известни при попълване на електронната форма за контакт, публикуване на материал, запитване или друго. Hobbyslaves.com се задължава да не разкрива никакви лични данни за потребителя на трети лица – държавни органи, търговски дружества, физически лица и други, освен в случаите когато:


-е получил изричното писмено съгласие на Клиент.


-информацията е изискана от държавни органи или длъжностни лица, които според действащото законодателство са опълномощени да изискват и събират такава информация.

Свобода на избора

Вие преценяте информацията, която ще оставите в hobbyslaves.com

Когато правите регистрация в сайта, ние изискаваме от вас имейл за контакт и имена на потребителя. Останалите лични данни като адрес, телефон и други, се предоставят от Вас САМО ПО ВАШЕ ЖЕЛАНИЕ! При промяна на персоналната информация (напр. имейл), може да ги обновите в страницата с вашия профил.

Сигурност

hobbyslaves.com осигурява сигурността и защитата на персоналната информация, която потребителите ни предоставят. Всички данни стриктно се съхраняват и предпазват от загуба, унищожаване, фалшифициране, манипулиране и неупълномощен достъп или неупълномощено разкриване.

Други условия

hobbyslaves.com съветва родителите да напътстват своите деца, да бъдат предпазливи и отговорни при предоставянето на лични данни в Интернет. Непълнолетните не трябва да предоставят никаква лична информация в сайтовете без разрешението на техните родители и настойници.

Връзки с други web сайтове

hobbyslaves.com не носи отговорност за сайтове, които използват материали в този сайт.

Вашите потребителски права за личните ви данни

Ако обработваме Ваши Лични данни, Вие имате следните права, които можете да упражните, като изпратите заявление на адреса на фирмата, цитиран в сайта, или по електронен път – на e-mail адрес , или чрез страницата За контакти:

 Право на достъп до личните Ви данни: Имате право да получите потвърждение от нас дали се обработват лични данни за Вас и, ако случаят е такъв, достъп до личните данни и информация.
 Право на поправка на лични данни: Ако откриете, че личните данни, които обработваме за Вас, са неточни, имате право да изискате да коригираме тези лични данни.
 Право на изтриване на лични данни (правото да бъдете забравени): При определени обстоятелства, като например ако личните Ви данни са обработвани незаконосъобразно или сте оттеглили съгласието си (ако обработката на личните данни е базирана на съгласие) и не е налично основание за продължаване на обработването им, имате право да изискате изтриване на личните Ви данни от наша страна.
 Право на ограничаване на обработването: При определени обстоятелства, като например ако се съмнявате в точността на личните Ви данни или сте възразили на легитимната ни цел за обработка на личните Ви данни, имате право да поискате да ограничим обработката на Вашите лични данни, докато не бъде намерено решение.
 Право на възражение срещу обработването: При определени обстоятелства, като например ако се съмнявате в легитимния ни интерес да обработваме Вашите лични данни, имате право да възразите по съображения, свързани с конкретната Ви ситуация, срещу подобно обработване.
 Право на преносимост на данни: Ако личните Ви данни се обработват с автоматични средства по Ваше съгласие или с цел изпълнение на нашите договорни отношения, имате право да поискате да Ви предоставим личните Ви данни в машинно четим формат за прехвърляне към друг контрольор на данни.
 Право на подаване на жалба в контролен орган: Имате право да подадете жалба по отношение на обработката на Вашите лични данни от нас в съответния контролен орган – Комисия за защита на личните данни, или до съда.

Право на информация

Ако имате въпроси относно нашата политика за защита на личната информация или за това как тя се използва, молим да се свържете с нас. В отговор, незабавно ще бъдете уведомени – писмено и съгласно приложимото законодателство – кои от вашите лични данни са на разположение, ако такива са запазени по време на престоя Ви в hobbyslaves.com

Право на отказ

Всеки потребител на сайта може да се откаже от ползването на своите данни ПО ВСЯКО ВРЕМЕ ЧРЕЗ ИЗПРАЩАНЕ НА ИМЕЙЛ ДО 

И ВЛИЗА В СИЛА в момента, в който получите потвърждаващ имейл- отговор, че данните няма да бъдат ползвани, освен при повторносъгласие от ваша страна за това.

Известяване за промени

Всички промени относно нашата политика за Защита на личните данни, ще бъдат публикувани в тази страница.

*Тази декларацията за защита на персоналната информация e актуална от 25 май 2018 г.

 

*****.Съгласие с правилата и условията за ползване на сайта
Hobbyslaves.com си запазва правото да извършва промени в настоящите Общи условия, по всяко време, отговорността е на потребителя да проверява тези общи условия във всеки един момент преди да използва сайта. Посещавайки интернет страниците на Hobbyslaves.com, ние приемаме, че сте съгласни с нашите общи условия за ползване на сайта. Ние сме създали тези правила и ръководни принципи единствено с цел да Ви защитаваме и да Ви осигурим безопасни и приятни минути, посещавайки този сайт. С настоящото Вие се съгласявате,че всички последващи промени по сайта – публикации, дизайн, функционалности и работа с хоби мрежата се регулират от общите условия, приложими до публикуването на изменените общи условия, а след това в съoтветствие с тези изменени общи условия. В зависимост от изпълнението на тези общи условия и всякакви техни модификации, Hobbyslaves.com предоставя на Вас – крайния потребител.

******. Условия за копиране на информация
Цялата информация, снимки и видеа, публикувани в
Hobbyslaves.com е собственост на Hobbyslaves.com или съответния гост-автор, регистриран в Hobbyslaves.com и отбелязан като автор със собствено име или псевдоним. Позволяваме на собственици на други сайтове и потребители да публикуват връзки към Hobbyslaves.com , но само и единствено с позоваване името на сайта и линк към него.
Забранява се копирането на текстове и поставянето им в други уеб сайтове, без писмено съгласие, освен ако не е цитиран източника, като се постави следния текст: “Източник:
Hobbyslaves.com

*******. Салваторна клауза
В случай, че части или цели разпоредби на настоящите Общи условия бъдат признати за противоречащи на императивни норми, за нищожни или по каквато и било причина неприложими, то тази разпоредба ще бъде считана за самостоятелна спрямо останалите разпоредби и няма да засегне действието и приложимостта, на която и да било от останалите разпоредби.